‘I can only say there I have been, but I cannot say where’ / ik kan enkel zeggen daar ben ik geweest, maar ik kan niet zeggen waar (2014)
videostills / zw/w video 2:05 min

 

ik kan enkel zeggen daar ben ik geweest (still 3) ik kan enkel zeggen daar ben ik geweest (still 4) ik kan enkel zeggen daar ben ik geweest (still 6) ik kan enkel zeggen daar ben ik geweest (still 7) ik kan enkel zeggen daar ben ik geweest (still 8) ik kan enkel zeggen daar ben ik geweest (still 9) ik kan enkel zeggen daar ben ik geweest (still 13) ik kan enkel zeggen daar ben ik geweest (still 14) ik kan enkel zeggen daar ben ik geweest (still 15) ik kan enkel zeggen daar ben ik geweest (still 16) ik kan enkel zeggen daar ben ik geweest (still 18) ik kan enkel zeggen daar ben ik geweest (still 20) ik kan enkel zeggen daar ben ik geweest (still 21) ik kan enkel zeggen daar ben ik geweest (still 23)ik kan enkel zeggen daar ben ik geweest (still 24)